19 Aralık 2011 Pazartesi

Nesine? Hem Büyüğüne, Hem Garantisine!


Biliyorsunuz Yılbaşı Özel Çekilişi Türk Milleti için geleneksel bir heyecandır. Çekiliş yapılırken herkes ekran başına kilitlenir, sizin numaralarınızı taşıyan topların çekilmesi için dualar edilir. Biletinize sonuna kadar güvenirsiniz çünkü onu, uğurlu olduğuna inandığınız bayiden almışsınızdır. Lakin gelin görün ki hep amorti!

Biz de sevgili bloğunuz olarak araştırdık ve son 10 çekilişin 2 tanesinin büyük ikramiyesi Nesine.com’da satılan Milli Piyango biletlerine çıktığını gördük. Bu nedenle biz de dedik ki, neden bu blogda da Nesine.com biletlerinden satmıyoruz? Şanslı okurlarımızın ayağına kadar getirmiyoruz? Hatta bir de üzerine neden bomba gibi bir kampanya yapmıyoruz; 5‘er adet biletten oluşan Amorti garanti paketi alana 1 Amorti Garanti demiyoruz?


Sizce de buradan daha şanslı başka bir yer var mı? TIKLA, HEMEN BİLETİNİ AL! 

Şansımız dönecek diye saatlerce kuyrukta beklerken aslında farkında olmadan şansımızı kaçırıyoruz. İnanın hiçbir şey sizi o kadar beklemez! Demem o ki; yılbaşında biletlerinizi benim bloğumdaki link üzerinden alın, siz kazanın biz de mutlu olalım.


    


  
     Bir Bumads Advertorial içeriğidir.

ANKARA'DAKİ GÜZELLİK MERKEZİ

Benim sürekli olarak gittiğim bir güzellik merkezi var ve oldukça memunum o gün de yapılan simli dövme ve tırnak süslerine denk geldim bayıldım o anki yapılanları fotoladım ve çok beğendim.Tırnak süslemesi için çeşit çok sizin isteğinize kalmış, dövmeler için de aynı şekilde, kedili olan dövme de favorim..Herkesi buraya davet ediyorum sevgili Şule ablamın yerine..Hepsi çok eğlenceli özellikle de o gün fotoladıklarım dan bir kaç tanesi..
Bilgi almak isteyenler bana ulaşabilir.


































ZU TASARIMLARI 3

Sevgili ZU iş yoğunluğundan dolayı tasarımlarına ara vermek zorunda kalmıştı,Şimdi ise yılbaşı için tasarladıklarını hemen bana bugün yolladı ve ben hepsini yine çok ama çok beğendim, hatta içlerinden kendime seçtim bile en güzelini eğer sizde beğendiyseniz bana ulaşabilirsiniz.İşte ZU dan yeni yıla girerken zevkle kullanabileceğimiz aksesuarlar..Devamı gelicek :)








ZARA BEĞENDİKLERİM

Bu yıl bitmeden bunlar benim olsa harika olur:) asimetrik kesin etek ve siyah zımba detaylı bot ise favorilerim arasında. hepsini çok beğendim ya siz?







VASELİNE COCOA BUTTER

Herkese merhaba; vaseline seven ve kullanmayan biri olarak bu yıl vaseline yeni çıkan ürünlerini seviyorum özellikle de kakao aromalı olanı tam bana göre çantamdan eksik etmiyorum ve çok beğeniyorum herkese tavsiye ederim:)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...