5 Mart 2012 Pazartesi

FAVORİ BABETLERİM

Baharın gelmesini bekliyorum çizmelere ve kar botlarına o kadar doydumki gözüm hep babetlerde açıkcası bu ay da twigy ve melissa babetler göz hapsime girdi bile özellikle de melissaların kalpli modelini çok beğendim nasıl kullanırım bilmiyorum ama en kısa zamanda da dolabımda görmek istiyorum.. İşte onlardan bir kaçı..

















ANKARA FASHİON WEEK BAŞLADI!!




                  23.ANKARA FASHION WEEK 
                            
       ANKARA GİYİM SANAYİCİLERİ DERNEĞİ Öncülüğünde gerçekleşen, Türkiye’nin en büyük defile organizasyonlarından birisi olan ANKARA FASHION WEEK,5 Mart 2012  Pazartesi günü, SHERATON HOTEL ANKARA‘da İlk-bahar yaz koleksiyonlarının tanıtılacağı defilelerle başlıyor.Saat 20:00 de gerçekleşecek ANKARA FASHION WEEK Gala’da Açılış defilesini,Italya’nın Dünyaca ünlü Markası STEFANEL gerçekleştiriyor.(Marka Koleksiyonun ilham kaynağını, özgür, şık ve duygusal tavrını yansıtan Stefanel kadını ile örtüşen Brigitte Bardot’tan almaktadır.) 

      (Koreografi ve konsept 23.kez ünlü koreograf YASİN SOY imzası taşıyor.)


ANKARA FASHION WEEK PROGRAM 
 5 Mart/ SAAT 13:30 SHERATON HOTEL-SEÇİL-İLMİO(ÖZEL DEFİLE)
 5 Mart/ SAAT 20:00 SHERATON HOTEL-GALA-(KARMA DEFİLE)
BALİZZA-EKOL-SELEN-SATEN-MODAİLGİ-HELLKLAR-KARTON-SEMENTA-SEÇİL-İLMİO-MERİH SEYMEN-ALTINKAYNAK –LORE- PARANTEZ- GENÇ TASARIMCILAR DERNEĞİNİN 10 KİŞİLİK TASARIM GRUBU ve Modacı MEHMET KORKMAZ.

MODEL KADROSU:
        SEDA ERTAN,DİDEM SOYDAN,ECE GÜRSEL, ECE AKMERT,ZAİNAB ŞERİF, SONGÜL EROL,ELİF ECE UZUN,TUBA MELİS TÜRK ve DÜNYA PODYUMLARINDAN YABANCI MODELLER KATILACAKTIR.


 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...