27 Eylül 2011 Salı

ŞANS YÜZÜKLERİ

ZU'NUN TASARIMLARINDA BU HAFTA ŞANS YÜZÜKLERİ İLK SIRADA :) 
Unutmayalım MUTSUZ KADIN yoktur,AZ AYAKKABI VE AZ TAKI VARDIR.

Bu yüzükler herkese şans getirsin diyelim ve bu güzel yüzükleri tasarlayan ZU'ya çok teşekkür edelim. Yüzükler dışında ayrıca yine birkaç tasarımı paylaşmak istiyorum benim favorim işlenen çanta ve çok seviyorum.Yaklaşan soğuk havalarla beraber ZU' nun tuniklere, kazaklara yaptığı işlemeler süper bir konsept oluşturuyor..

Çok yakında bir Çekilişle BU şans Yüzüklerinden birtanesini O çok şanslı kişiye vermek istiyOruz ..
BİZİ, BENİ HEP TAKİP EDİN:):)
ŞANS YÜZÜKLERİ


TASARIM ÇANTA


VE İŞLENEN TUNİKLER

                                                           
UNUTMAYIN SİZDE BU GÜZEL TASARIMLARA SAHİP OLABİLİRSİNİZ.
İLETİŞİM: yelizinpastadunyasi@hotmail.com

ISLAK KEK TARİFİM!

HERKES BU GÜZEL KEKİ YAPAR AMA BİR DE BENİM TARİFİMLE YAPIN İSTERİM,SONRA DA YANINA İYİ DEMLENMİŞ BİR BARDAK ÇAY BENDEN OLSUN:)

MALZEMELER

 4 yumurta
 1.5 su bardağı toz şeker
 1 su bardağı süt
 Çeyrek su bardağı sıvıyağ


 Vanilya


 3 Kaşık kakao


 2.5 Bardak  un

 Kabartma tozu

Aslında ölçüleri cup ve kaşık ölçülerine çeviriyorum öyle kullanıyorum,  ama bu tarif annem kadar  sevdiğim ''annemin'' tarifi olduğu için orjinaliyle paylaşmak istedim:)


SEVGİYLE YAPILIŞI


Sevgiyle yapılsınn içine mutlaka sevgi katılsın denildiğinde çok güler anlam veremezdim ama bu işe gönlümü vermeye başlayınca severek yapmanın nasıl olduğunu çok daha iyi anladım. Sevgiyle yapılan her pasta gerçekten onu tadan kişilerde gülümseme yaratıyor. Herkese kolay gelsin:)




yumurta şeker çok abartmadann güzelce çırpılır,
süt, yağ, kakao ve vanilya konur.NOT : PÜF NOKTA OLARAK TOZ GRUPLARINI ÖNCEDEN ELEYİP HAZIR BEKLETIRSENIZ HEM SÜREDEN KAZANIRSIN HEMDE KARIŞIMIN KIVAMINDAN;)  .Ve eklenen malzemelerle 
bir kere daha çırpılır.B
u karışımdan bir bardak ayrılır,kalan karışıma 2.5 bardak un (elenmeli)ve kabartma tozu ilave edilir.Karışım bir borcama dökülür ve önceden ısıtılmış fırınımızda 170-180 derecede pişmeye bırakılır .

KEKİMİZ PİŞERKEN İLK 25 DK FIRININ KAPAĞINI AÇMAMIZ GEREKİR.

  

Kekimiz piştikten sonra ayırdığımız sos üzerine dökülür.
Bon Appétit :)



Bon Appétit :)

MODASI BİTMEYECEK YAĞMUR BOTLARI!

Yağmur botu dediğimizde ilk aklımıza gelen markalar; Nine West, Beymen, Twigy, Aldo,hunter gibi bir çok ayakkabı satan mağazalar. Hepsinden  de olsa sanırım yine de benim hiç yağmur botum yok diyebilirim, her yıl renkleri ve değişen desenleriyle daha da harikalar. Bitmesin tükenmesin bu sevimli lastikler:) Bu paylaşım ceylimu içindir:)










HAFTA SONU NE GİYDİM NELER YAPTIM?

MERHABALAR YOĞUN TEMPOMDAN DOLAYI HAFTA SONU YAPTIKLARIMI GEÇ PAYLAŞMAK DURUMUNDA KALDIM NELER GİYDİM?  NERELERİ GEZDİM? MUTFAĞIM İÇİN NELER YAPTIM HEP BERABER BAKALIM:)

STYLE BUTİK TEN ALDIĞIM LEOPAR DESENLİ PİLİLİ ETEK ; VE KOMBİNİM..
Yelizin dunyası adlı blogu hepimiz biliyoruz sanırım ve style butikten aldıgım bu eteği bu şekilde kombinledim sevdimde:)hafta sonu bolbol kış için; canım hülya teyzemin ellerinden hazırlanan mis acılı turşu, tarhana ve süper eriştenin tadına doya doya vardm ve bolbol gezdim.Batıkentin eğlenceli pazarınıda görmüş oldum.keyifli bir hafta sonunun ardından fotolar.
STYLE BUTİK (YELİZİN DÜNYASI)






HAFTA SONU EN EĞLENCELİ OLAN KISIM İSE YİNE MUTFAK KISMIYDI;
HÜLYA TEYZEMİN ELLERİNDEN ÇIKAN BU MÜKEMMEL TATLAR BİR KIŞ YENMEYE HAZIR BEKLİYOR VE TABİKİ BENİM  YAPTIĞIM (KAHVALTI İÇİN)  MAYASIZ MİNİK EKMEKCİKLER..




MAYASIZ CEVİZLİ EKMEKÇİKLER
BU EKMEKÇİKLERİ YAPMAK OKADAR KOLAY Kİ BİR PAZAR KAHVALTISI İÇİN SICACIK ÇAYIN YANINDA HARİKA OLABİLİYORLAR..
ÇOK YAKINDA TARİFLER BÖLÜMÜMDE SİZLERLE..

HAFTA SONU SİPARİŞİM OLMADIĞI İÇİN SÜSLEDİĞİM KURABİYEM PASTAM YOK... BU HAFTA ÇOK SEVİMLİ SÜSLÜ KURABİYELERİMİ DE SİZLERLE PAYLAŞIRIM DİLERİM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...