6 Haziran 2012 Çarşamba

ANKARA SHOPPING FEST 2012


Şimididen tüm Ankara'lılara bol eğlenciler:)
Ankara’yı “marka kent” haline getirmeyi hedefleyen Ankara Shopping Fest, “Alışverişin başkenti” sloganıyla 8 Haziran-1 Temmuz 2012 tarihleri arasında düzenleniyor.Festivalin detaylarına buradanda ulaşabilrsiniz: http://www.ankarashoppingfest.com.tr/



8 Haziran’da start alacak festivalde 24 gün boyunca perakendeciler yüksek indirim oranlarıyla kampanyalar düzenleyecek. Ankara’yı festival boyunca bir alışveriş ve eğlence merkezine dönüştürmeyi hedefleyen festivalde, hafta sonlarında AVM’ler ve cadde mağazaları gece geç saatlere kadar açık kalacak, Ankara karnaval alanına dönecek.

ŞOK İNDİRİMLER-
Satış cirolarında yüzde 35 artış beklendiği Festival süresince 18 alışveriş merkezinde, cadde üstü ve sokak mağazaları ürünlerini yüksek indirimlerle satışa sunacak. Mağazaların özel kampanyalarının da yer alacağı festivalde sanatçılar, modacılar çarşı ve mağazalarda Ankaralılarla buluşacak.




-SOKAK DEFİLELERİ-
Alışverişin yoğun olduğu açık alanlarda 5 açık hava defilesinin yanı sıra alışveriş merkezleri kendi defile etkinlikleri ile Ankaralılara özel moda şovları sunacak.  “Ezgi Uzun ile Pop Up”, “Aysun Kaba ile Styling” ve moda ikonları alışveriş merkezleri ve cadde mağazalarında Ankaralı kadınların ilgiyle izleyecekleri etkinlikler olacak.





LİDYANA ALIŞVERİŞİM

Mutluyum mutlusun mutluyuz; güzel bir yaz tatili için geri sayımdayken ve bu yaz en güzel tariflerle sizlerle olmayı planlarken dün  http://www.lidyana.com dan  Mert Vidinli tasarımı harika bir bileklik aldım.Bu yılın modası kuru kafa bilekliklerde harika duruyor.İşte benim bilekliğim:)






(Bu arada hafta sonu İstanbul'da olacağım. Bebek şenliğinide kaçırmayı hiç düşünmüyorum Ankara'dan birçok blogger ile tanışma fırsatımda olmuş olur hem:)Pasajlar ve en güzel caddeler beni bekler dönüştede hepsini sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum:)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...