8 Mayıs 2012 Salı

BİLEKLİKLER

Bu yaz çok severek mix yaptığım rengarenk nerde bir boncuk görsem hemen almak isteğim bileklik aşkımdan kaynaklanıyor:) O kadar güzeller ki takmadığım zamanda bir boşluk hissediyorum.Özelliklede takip ettiğim bloggerlardan da çok beğendiğim bileklik kolajları yapanlar var ; http://fashionhousebyzeto.blogspot.com/  ve http://ennstyle.blogspot.com/ onların bileklerini de sizlerle paylaşmak istedim:)


Renklerin, altınların, gümüşlerin ve neonların her kombinasyonumuza uymaya başlaması, kollarda  biraz ağırlığa sebep olsada oldukça çekici bir akıma dönüştü!..


Man Repeller blogunun kurucusu Leandra Medine tarafından literatürümüze ve moda kültürümüze eklenen “kol partisi” baharın gelişiyle kutlamalara başlayan “stil ikonlarının” vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Elbette akımlar, trendler hızlıca dünya üzerinde moda meraklıları arasında yayılıyor.



En başta bahsettiğimiz gibi “kol partisi” yaratıcısı Leandra Medine’e de elbette kulak verdik, tavsiyelerine uyarsak daha “stilize” edilmiş bir tarz yakalayabilirsiniz;
 
- Kol partisini her tarza uygulamak mümkün. Şirin giyinmeyi sevenler fiyonklar, bilezikler ve kurdelerler kullanabilir. Rockçılar deri bileklikler, zincirler, tasmalarla daha asi bir tarz yaratabilir.
 
- Deri bileklikler ile altın detaylarını karıştırmak farklı bir deneyim olabilir.
 
- Mevsimlere göre değişen “kol partisi” kavramı yaz ile birlikte siyah, kahve ve griyi geride bırakarak daha kırmızı, sarı, pembe, mavi ve yeşilleri özgürce kullanmaya bırakacak.
 
- Bileziklerle, saatleri, derilerle, kumaşları, karıştırabilirsiniz ancak, dikkat; tüm renkleri birbirine karıştırmayın!:) Daha fazla öneri içinse mutlaka galeriye göz atın!

Kaynak: modazon

ENSTYLE 


ENSTYLE
FASHİON HOUSE BY ZETO















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...