16 Ekim 2012 Salı

Bernardo'dan Satın Aldığınız Yemek Takımınızın Kırılan Parçaları İçin Üzülmeyin!


Beğenerek aldığımız ve severek kullandığımız yemek takımlarımız hepimiz için çok kıymetli. Bir parçası dahi kırılsa, günlerce kafamıza takabiliriz; fakat Bernardo, yemek takımınızın kırılan parçalarını tamamlıyor! Bernardo’dan satın aldığınız 12 kişilik yemek takımları 5 yıl boyunca, 6 kişilik yemek takımları ise 2 yıl boyunca parça tedariği kapsamına giriyor. Böylece yemek takımızın kırılan parçalarını tamamlayabiliyorsunuz. Üstelik daha sık kullandığınız kayık tabak, servis tabağı gibi parçaları da ek olarak satın alarak takımınızı zenginleştirebiliyorsunuz.

Bernardo’yu tercih etmek için şimdi çok daha fazla sebebiniz var!

Bernardo; şık tasarımları, üstün kalitesi ve zarafetiyle büyüleyen yemek takımlarının yanı sıra şimdi müşterilerini yepyeni ürün ve hizmet standartlarıyla tanıştırıyor.

Bernardo sağlığınızı önemsiyor!

Günümüzde pek çok üretici maliyeti düşürmek amacıyla yemek takımlarının üretiminde ağır metaller kullanıyor. Sırların ve desenlerin daha düşük sıcaklıklarda sabitlenmesini sağlayan ağır metaller, zamanla eriyerek yiyeceklere karışıyor ve kalp-damar hastalıklarına yol açabiliyor.

Bernardo ise %100 sağlıklı ham madde ve üretim süreciyle sağlığınızı önemsiyor. Siz de Avrupa standartlarına uygun ve Tarım Bakanlığı’ndan onaylı ürünler sunan Bernardo’ya kuşkusuz güvenebilirsiniz.

Fikriniz değişirse de üzülmeyin Bernardo değiştiriyor!

Diyelim ki Bernardo’dan bir yemek takımı aldınız; fakat birkaç yıl sonra fikrinizi değişti, trendler farklılaştı. Sakın üzülmeyin; çünkü Bernardo, ambalajını açmadığınız sürece yemek takımınızı 5 yıl boyunca dilediğiniz bir model ile değiştiriyor.

Kargo sigortasıyla evinize gönderiyor!

Bernardo.com.tr’den ya da Bernardo mağazalarından satın aldığınız ürünler kargo süresince Bernardo tarafından sigortalanıyor. Kırık veya hasarlı çıkan ürünler Bernardo tarafından değiştiriliyor.

Bernardo'yu Facebook'ta takip edin, yeniliklerden ilk siz haberdar olun : https://www.facebook.com/bernardosofratasarimuzmani

 Bir bumads advertorial içeriğidir.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...