6 Şubat 2012 Pazartesi

PAPYONLU OXFORDLAR

Bugün sabah gördüm bu renkli şeker gibi ayakkabıları ve bahar için harika olabileceğini düşündümm ve çok beğendimm hepsini:)







VERO MODA VE AŞKIN GÜCÜ

Vero Moda tercih ettiğim bir marka ve sevgililer gününe özel bu tasarımları çok şirin:)

Vero Moda’nın tüm mağazalarında 9-10-11 Şubat tarihleri arasında kadınların çekiciliğini ve aşkın ruhunu yansıtan parçalardan oluşan yeni koleksiyonu 9,95TL’den başlayan fiyatlar ile "Love Weekend" süresince moda severleri bekliyor.








İSTANBUL SHOPİNG FEST ve ANKARA SHOPİNG FEST


Dev Festival, İstanbul’u Coşturacak!
İstanbul Shooping Fest İle 21 Gün Bayram!

Dünyanın en dinamik şehirlerinden birisi olan İstanbul’da, ilki geçen yıl gerçekleşen İstanbul Shopping Fest’in (İSF) ikincisi 9-29 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek. Alışveriş, kültür ve eğlence festivali İstanbul Shopping Fest, İstanbul’u yıldızlara yaklaştırırken herkesi büyülüyecek ve Mayıs'ta da Ankara'da 30 gün sürecek bir shoping fest bizi bekliyor ben merakla bekliyorum ve İstanbul'dakinede katılmayı çok istiyorum.

Geçtiğimiz yıl yurt içi ve yırt dışından beş milyon ziyaretçi ağırlayan festival, bu yıl da milyonları kucaklayacak. Festival süresince İstanbul’un onlarca noktasında, alışveriş merkezlerinde ve mağazalarda birçok etkinlik gerçekleşecek. İstanbul, 21 gün ve gece süresince bir eğlence merkezine dönecek. Sokak şenlikleri, konserler, gösteriler, müzik etkinlikleri, partiler, yarışmalar, moda gösterileri, yurt dışından gelecek olan özel grupların şovları ve defileler ile birbirinden renkli görüntülere sahne olacak olan İstanbul, bölgesinin tek cazibe merkezi olacak. Sezon ürünlerinde yüzde 50’lere varan indirimler, kampanyalar ve çekilişlerin yanı sıra her hafta sonu Anadolu ve Avrupa yakasında birer AVM yıldızlı alışveriş geceleri düzenleyecek.  


 Şimdi den heyecanla bekliyoruzzzz:)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...