23 Ocak 2012 Pazartesi

GOLDEN ROSE HOLOGRAPHİC OJE


Golden Rose Holographic Oje Türkiye’deki hayranları ile buluşuyor…

Tırnaklarda gökkuşağının renkleriyle göz alıcı bir görünüm sağlayan Golden RoseHolographic Oje, onlarca rengi bir arada tırnaklarınıza taşıyor. Moda takipçileri tarafından da beklenen Golden Rose Holographic Oje, tek başına kullanılabileceği gibi, çeşitli oje renklerinin daha gösterişli hale gelebilmesi için de uygulanabiliyor.

Işıkta daha canlı, karanlıkta daha metalik renkler elde edebileceğiniz Golden Rose Holografik Oje ile son dönem oje modasına uyum sağlayabilirsiniz.
Gri, pembe, bakır, mor, gül kurusu gibi sezon modası 15 renkten oluşan GoldenRose Holographic Oje Serisi, 2012 yılına damga vuran pırıltılarla güzelliğinizi tamamlıyor. Sedefli özelliğinin yanı sıra yanardöner parıltısıyla tırnaklarınız, güneşte farklı, geceleri bambaşka parlayacak.

Türkiye’deki tüm parfümeriler, Golden Rose Kiosk ve Shop’larından satın alabileceğiniz Golden Rose Holografik Oje’nin fiyatı ise 2,75 TL.

Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.






NEVA COLOR SOĞAN KABUĞU

Neva Kozmetik, modayı yakından takip eden Türk kadınlarına Nevacolor Premium Krem Saç Boyası 6.45 Soğan Kabuğu’nu öneriyor. 
Eğer bende saçlarımı siyaha boyamasaydım bu rengi kesinlikle denerdim diyorum gerçi belli de olmaz deniyebilirim:)



 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...