10 Ekim 2012 Çarşamba

İFW 10-13 EKİM TUVANA BÜYÜKÇINAR DEMİR


İFW son hızıyla devam ederken orda olamasam da defilelerle burdayım;




İSTANBUL’UN GÖZÜ, IFW İLE 4 GÜN BOYUNCA SADECE MODA GÖRECEK.
Rekor sayıda tasarımcının katılımıyla bu sezon 7.si gerçekleşecek olan Istanbul Fashion Week ile tüm İstanbul; 10-13 Ekim tarihleri arasında sadece moda ile yaşayacak, modayı konuşacak. Türkiye’nin en seçkin marka ve başarılı moda tasarımcılarının 2013 İlkbahar – Yaz koleksiyonlarını tanıtacağı Istanbul Fashion Week, bu sene ilk defa sanat limanları arasında yerini alan Antrepo 3’te düzenlenecek.

25’i solo olmak üzere 34 moda tasarımcısı ve 5 markanın, tasarım ve hazır giyim koleksiyonlarıyla İlkbahar – Yaz modasına yön vererek trendleri belirleyeceği Istanbul Fashion Week; moda severlere 4 gün sürecek büyük bir heyecan yaşacatacak ve tasarım kavramını günlük yaşamın en önemli başlıkları arasına taşıyacak. Tüm tasarımlar, iç mimar Leyla Gök ve ekibinin, Antrepo 3’ün dokusunu bozmadan özel olarak projelendirdiği salonlarda sergilenecek.

34 moda tasarımcısı, 5 marka ve 2 IMA etkinliği IFW’de...

Istanbul Fashion Week kapsamında solo defile yapacak olan tasarımcılar: Mehtap Elaidi, Gamze Saraçoğlu, Özgür Masur, Simay Bülbül, Özlem Kaya, Tuvana Büyükçınar, Niyazi Erdoğan, Nejla Güvenç, Gül Ağış, Studio Kaprol, Atıl Kutoğlu, Hatice Gökçe, Erol Albayrak, Jale Hürdoğan, Deniz Kaprol, Şafak Tokur, Dilek Hanif, Çiğdem Akın, Günseli Türkay, Zeynep Erdoğan, Aslı Güler, Zeynep Tosun, Elif Cığızoğlu, Nihan Buruk ve Hakan Akkaya; karma defile yapacak olan genç tasarımcılar: Nihan Peker, Ayhan Yetgin, Songül Cabacı, Selim Baklacı, Nil Kandemir, Selma State, Emre Erdemoğlu, Tuba Benian ve Ayşe Deniz Yeğin; İstanbul Moda Akademisi’nin gerçekleştireceği iki etkinlik ile birlikte markalar: Damat, Triko Mısırlı, İpek Tohumcu, ADL & Cengiz Abazoğlu ve AVVA sürpriz etkinlikleri ile Istanbul Fashion Week’e renk katacak. Her geçen gün sayıları artan ve gelişen genç tasarımcıların koleksiyonları ise Türk modasının geleceğine ışık tutmaya devam edecek.

TUVANA BÜYÜKÇINAR DEMİR






EKOSE ÇILGINLIĞI

2012-2013 modası benim için çok renkli bu yılda ekose desen vitrinler de yerini almış gözüme çarpan ilk detaylar içinde yerini aldı bu yıl benim için puantiye ile yarışıyorlar adete, işte ekose desenler ve nasıl kullanabiliriz ile ilgili ipuçları;











ELLE dergisinden de ekose desenli bir gömlek için birkaç öneri;






SUPERGA

Kış gelirken hazırlıklar başladı artık ve isteklerim bitmiyor . Bu yıl çok sevdiğim ayakkabıların başında supergalar geliyor birbirinden güzel converse göre daha kullanışlı olduğunu düşündüğüm bu ayakkabılardan bazılarını paylaşmak istedim.Ankara'da carum da bu ayakkabıları edinme şansınız yüksek.Supergalar ve bu sonbahar için istediğim renkler..









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...