13 Şubat 2012 Pazartesi

HERKESİN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Tüm blog sahibi arkadaşlarımıni izleyicilerimin herkesin sevgililer günü kutlu olsun. 
İyiki varsınız:)



MEHTAP ELAİDİ IFW DEFİLESİ

MEHTAP ELAİDİ, “RAĞMEN” ADINI VERDİĞİ 2012-2013 SONBAHAR – KIŞ KOLEKSİYONUNU 11 EYLÜL CUMARTESİ GÜNÜ IFW’deki DEFİLESİYLE SERGİLEDİ.
Mehtap Elaidi, 2012-13 Sonbahar/Kış Koleksiyonu için; hayatlarını hikayelerindeki birçok etkene rağmen kurabilmeyi başarmış kadınlara ait bir siluet yaratıyor. Bu silüeti yaratırken  de kendi hayatındaki ‘rağmen’lerden yola çıkarak, Mehtap Elaidi koleksiyonlarında görülmeye alışık olunmayan çizgilerde geziyor. Tasarımcının çıkış noktası, savaşa rağmen kadının ve modanın çıkışına damga vurmuş 40’lı yıllar, dolayısıyla ortaya dönemsel esintilerin hissedildiği ama gene Mehtap Elaidi yorumlarını barındıran bir koleksiyon ortaya çıkıyor. Elaidi, koleksiyonlarının olmazsa olmazı maskülen dişiliği bu kez farklı silüetlerde yorumlayarak, vücudu daha tanımlayan formlara ulaşıyor. Ve gene deneysel kuplar taşıyan elbiselerin ve ceketlerin yoğunluğunun hissedildiği bir silüetle karşılaşılıyor. Ünlü tasarımcının paletini ise kırmızı, mavi, yeşil, camel, gri ve siyah belirledi. Vintage hissi yaratan çiçekli kumaşlar ise koleksiyonun alameti farikalarından… Üstelik bu kez çanta ve eşarp gibi aksesuarlar da 40’lı yılların izlerini vurguluyor ve koleksiyonda önemli bir yer ediniyor.  
Koreografisini Uğurkan Erez’in, kreatif danışmanlığını Barış Çakmakçı’nın, imaj çekimlerini Cihan Alpgiray’ın, müziklerini Sarp Dakni’nin yaptığı ve saç için Ata Kuaför’ün, makyaj için M.A.C’in sponsor olduğu Mehtap Elaidi defilesi 11 Şubat Cumartesi günü saat 18:00’de IFW çadırında gerçekleşti. Defileyi en ön sıralardan izleyenler arasında ise Maide Kurttepeli, Tuğçe Kazaz, Ece Gürsel gibi isimler vardı.  
“İstanbul Fashion Week 2012 kapsamındaki Mehtap Elaidi defilesi, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) organizasyonunda, Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) işbirliğiyle düzenleniyor.
Mehtap Elaidi mağazaları; Nişantaşı ve Alaçatı’da…


İŞTE DEFİLEDEN KARELER..















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...