15 Şubat 2012 Çarşamba

F&F YENİ SEZON

Tüm vücut tiplerine uygun tasarlanan denimler, boru paça, skinny ve klasik modelleriyle öne çıkıyor. Bol bir tişört ve blazer ile kombinleyebileceğimiz enerji dolu tasarımlar, sezonun trendy parçaları arasında yerini alıyor.Benim tercihim boru paçalı kotlar bu aralar çok seviyorum.

İlkbahar Yaz trendlerine damgasını vuran pastel tonlar, gardıroplarımızın vazgeçilmezi denimlerde de dikkat çekiyor.2012 İlkbahar/Yaz denimlerini, basic tişörtlerle ve yelekler ile bir arada kullanarak, gün boyu rahat ve aynı zamanda şık olabilirizz..
Panora Kipa benim vazgeçilmezlerimden ve kipa'nın giyim kısmındada oldukça tarz kendime uygun parçalar bulabiliyorum bunlarda yeni sezon renkleri ve Denimleri erkekler içinde hoş tercihler yapmışlar haydi beraber bakalım:) 



























NAUTİCA

Türkiye’de mobilya sektöründeki liderliğini yıllardır koruyan Fatih Kıral, dünyaca ünlü markalarla işbirliği yapmaya devam ediyor. Nautica ile mobilya sektörüne yeni bir soluk getirecek bir çalışmaya başlayan Fatih Kıral Mobilya dekorasyonda trendleri yakalamak isteyenlere bir fırsat daha sunuyor VE mudo'yu anımsatan tarz,  modelller süper ötesii:)








H&M BAHAR RENKLERİ

H&M Ankara mağazası açıldı açılalı çok fazla yer ilgimi çekmiyor açıkcası çünkü aradığım bir çok şeyi aynı anda aynı yerde hemde farklı tarzlarla bulmak beni çok mutlu ediyor. Bahar içinde de payet, turuncu ve pembe ağırlıklı renkleri kullanmışlar hepsi de çok güzel işte bunlarda bir kaçı..
FAVORİM:)














ÇANTALAR Ve AYAKKABILAR

Çantaları görünce rengarenk puanlı puanlı baharın gelmesini istedim bi anda yanlarına da bir kaç ayakkabı kombinledim hepsini de çok beğendim bahara saklıyorumm kendimi:) Bu çanta ve ayakkabıların facebook da ithal eşarp hulya isminde satılıyolar ayrıca ;)











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...