27 Eylül 2011 Salı

HAFTA SONU NE GİYDİM NELER YAPTIM?

MERHABALAR YOĞUN TEMPOMDAN DOLAYI HAFTA SONU YAPTIKLARIMI GEÇ PAYLAŞMAK DURUMUNDA KALDIM NELER GİYDİM?  NERELERİ GEZDİM? MUTFAĞIM İÇİN NELER YAPTIM HEP BERABER BAKALIM:)

STYLE BUTİK TEN ALDIĞIM LEOPAR DESENLİ PİLİLİ ETEK ; VE KOMBİNİM..
Yelizin dunyası adlı blogu hepimiz biliyoruz sanırım ve style butikten aldıgım bu eteği bu şekilde kombinledim sevdimde:)hafta sonu bolbol kış için; canım hülya teyzemin ellerinden hazırlanan mis acılı turşu, tarhana ve süper eriştenin tadına doya doya vardm ve bolbol gezdim.Batıkentin eğlenceli pazarınıda görmüş oldum.keyifli bir hafta sonunun ardından fotolar.
STYLE BUTİK (YELİZİN DÜNYASI)






HAFTA SONU EN EĞLENCELİ OLAN KISIM İSE YİNE MUTFAK KISMIYDI;
HÜLYA TEYZEMİN ELLERİNDEN ÇIKAN BU MÜKEMMEL TATLAR BİR KIŞ YENMEYE HAZIR BEKLİYOR VE TABİKİ BENİM  YAPTIĞIM (KAHVALTI İÇİN)  MAYASIZ MİNİK EKMEKCİKLER..




MAYASIZ CEVİZLİ EKMEKÇİKLER
BU EKMEKÇİKLERİ YAPMAK OKADAR KOLAY Kİ BİR PAZAR KAHVALTISI İÇİN SICACIK ÇAYIN YANINDA HARİKA OLABİLİYORLAR..
ÇOK YAKINDA TARİFLER BÖLÜMÜMDE SİZLERLE..

HAFTA SONU SİPARİŞİM OLMADIĞI İÇİN SÜSLEDİĞİM KURABİYEM PASTAM YOK... BU HAFTA ÇOK SEVİMLİ SÜSLÜ KURABİYELERİMİ DE SİZLERLE PAYLAŞIRIM DİLERİM.

2 yorum:

CEyla dedi ki...

yelizciim eteği çok sevdim çok güzel kombinlemişsin ve görüştüğümüzde o ekmekciklerden yemek istiyorum:))) hülya teyzende derki: minik ekmekciklerin tarifini istiyormuş seninn yapmana kıyamazmışş:)

yeliz'in dünyasındaki herşey dedi ki...

Canım benim çok teşekkür ederim. Tarifimde en kısa zamanda sizlerlee bende kıyamamm hulya teyzemee ama:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...